gratis verzending boven de €40,- 

Vaak binnen 24 uur verzonden

Oh wat hebben we een heerlijke zomer gehad! Wat Bauwien betreft kan deze niet lang genoeg duren waarnaast Heleen juist ook weer uitziet naar deze gezellige periode van kaarsjes en warmte in huis. Verander jij jouw huidverzorgingsroutine nu we richting de nieuwe seizoenen gaan? Dit is namelijk heel belangrijk. Waar je in de zomer vooral gericht moet zijn om de juiste bescherming van je huid tegen de zon, invloeden van hoge temperaturen, chloorwater en airco’s is de winter dé periode om je huidverzorgingsroutine weer op te schroeven en te kiezen voor andere ingrediënten. De winterperiode zorgt er namelijk voor dat je huid barrière flink op de proef wordt gesteld door gure wind, regen kou en lage temperaturen.

Reiniger
Het begint met je reiniger. Al onze reinigers zijn vrij van schuimende ingrediënten. Een reiniger die schuimt droogt namelijk erg uit. Zorg er ook voor dat je geen heet water gebruikt voor het reinigen van je huid, zowel van je lichaam als gezicht. Een trekkerige, jeukende en zelfs eczeemhuid is hiervan vaak het gevolg.

Skinswitch
Stap in de winter over op vettere en vollere producten, deze vullen je vochtgehalte en vetgehalte in je huid aan waardoor je minder kans hebt op huidklachten. Gebruik in deze periode het hyaluronic8 serum, de essential hydration van Alpha-H. Van Absolution zijn de de crème rich en addiction olie super geschikt. 

Ook adviseren we in deze periode weer actief je producten met vitamine A op te pakken, de zon is een stuk minder aanwezig waardoor jij vol aan de slag kan gaan met je zuren!

Je scrub mag je iets minder frequent uit je kast pakken, de scrubdeeltjes kunnen op de gevoelige winterhuid juist meer irritatie veroorzaken. Gebruik liever je exfoliant om de dode huidcellen van je huid te verwijderen, je exfoliant heeft namelijk ook super mooie hydraterende en collageen stimulerende eigenschappen.

 

Vitamine A
 56,95
Hyaluronic8
 62,95
Liquid Gold
 48,95
Speciaal voor het lichaam