gratis verzending boven de €40,- 

Vaak binnen 24 uur verzonden

Persoonlijk huidadvies

Voor: Gerjanne

Datum: 11-10-2023

Ons advies:

Hi Gerjanne,

Hierbij jouw huidadvies. Je geeft aan vooral last te hebben van onzuiverheden en af en toe een droge en vette huid te hebben. 
Daarnaast wordt jouw huid ook snel rood, met al deze punten hebben we rekening gehouden in ons advies. We hebben gekozen voor jouw huid voor de producten van Alpha-H. 

Een van de belangrijkste adviezen is het kiezen van juiste cleansers, deze gebruik je in de ochtend én avond en zorgt ervoor dat je huid goed gereinigd wordt en de producten die je daarna aanbrengt beter worden opgenomen. make-up verwijdert wordt maar ook dat je huid niet door de cleanser uitdroogt. Voor de ochtend en avond hebben we voor 2 verschillende cleansers gekozen omdat de Triple action cleanser in de ochtend een frisse reiniging geeft en de melting moment balm in de avond zorgt voor het wegsmelten van make-up en een super zachte huid! 

Hieropvolgende gebruik je in de ochtend het vitamine B serum en een dagcreme met SPF50+ en in de avond bestaat deze combinatie uit het vitamine A serum in combinatie met de High tide water cream als nachtverzorging.

We hopen dat je alles nu weer duidelijk hebt, mochten er nog vragen zijn dan horen wij dat graag!  Heleen & Bauwien