gratis verzending boven de €40,- 

Vaak binnen 24 uur verzonden

Persoonlijk huidadvies

Voor: Hillina

Datum: 22-02-2024

Ons advies:

Hi Hillina, 

We vinden het ontzettend vervelend dat dit huidadvies nooit goed bij jou is aangekomen. Daarom nu een nieuwe poging en om het goed te maken een kortingscode (Huidadvies20) mocht je nog producten aan willen schaffen. 

Omdat jij specifiek hebt aangegeven dat je last hebt van een vette huid met onzuiverheden maar ook droogheid herkent zien wij jouw huid als gecombineerd. Daar hebben wij met de keuze van de producten rekening mee gehouden. 

Onder SPOT Basic care vind je de producten die door dagelijks gebruik jouw huid in de juiste conditie zal brengen, onder SPOT extra care staan de producten die als extra verzorging, meer resultaat of ontspanning kan gebruiken. Natuurlijk ook weer aangepast op jouw huid!

Om een rustige huid te krijgen is ons advies een exfoliant te gebruiken. Deze werkt op basis van huidvriendelijke zuren die op een zachte manier dode huidcellen verwijderen die onzuiverheden, roodheid en een doffe uitstraling kunnen veroorzaken. Door dagelijks de Clear skin tonic 2% te gebruiken zullen onzuiverheden afnemen en zal de huid rustiger worden. In ons verdere advies zullen we ons meer richten op het voeden van de huid met mooie ingrediënten.